Park maszyn dla kluSkożerców

Projekt
zakończony
760
/ 50000 zł
9
wspierających
 

Kim jesteśmy?
thumb_f30a469_resize_1920_1080.jpg

Ania i Wojtas
- młody team, który ubezpiecza w swoje swojskie wyroby garmażeryjne całą Polskę! Nasze wyroby są organiczne produkowane z miłości do dobrego jedzenia.

Na czym stoimy?
Bardzo prężnie rozwijamy nasz sklep online, jesteśmy w takim miejscu, w którym brakuje nam sprzętu. Wyrobienie ciasta ręcznie i ukulganie 100kg klusek śląskich to dobre 2 nocki ciężkiej pracy, a to tylko kropla w morzu naszych potrzeb- maszyny uratowały by nam życie. Propozycje współprac wpadają nam z każdej strony, a my nie możemy się ich podejmować ( boli jak cholera!) Mamy związane skrzydła przed dalszym rozwojem, to uczucie jest najgorsze dla każdego młodego przedsiębiorcy.

Chcemy rozwinąć te cholerne skrzydła bo to nasze największe marzenie!

Obecnie zamknęliśmy swój lokal w Gdyni, który był dla nas za mały aby móc dalej produkować nasze wyroby. Całą produkcje przenieśliśmy do Gdańskiego Wrzeszcza - gdzie kuchnie niestety nie są w pełni do naszej dyspozycji.

Wynajmujemy magazyn, który jest naszą bazą logistyczną jednak brakuje nam maszyn.

Potrzebujemy: piecy konwekcyjnych, maszyn do wyrabiania ton ciasta, specjalistycznych maszyn sterylizujących, maszyn do szokowego chłodzenia.

Za uzbierane 50 000 zł uda nam się kupić maszynę do wyrabiania ciasta, oraz specjalistyczny sprzęt sterylizująco - porcjujący.

Musimy to wszystko kupić w zasadzie na wczoraj.

Cel jest jasny - kupić jak najwięcej maszyn i iść po marzenia jak po swoje!

Co chcielibyśmy zrobić dalej:
- zakup działki
- budowa hali produkcyjnej
- budowa linii produkcyjnej pod nasze wyroby garmażeryjne
- budowa chłodni
- budowa wędzarni



thumb_0340737_resize_1920_1080.jpg

Osoby stojące za tym projektem, przedsiębiorcy, kucharze, marketingowcy, fotografowie, twórcy naszej strony www, osoby obsługujące dział obsługi klienta, twórcy grafik, etykieciarze, analitycy finansowi, przedstawiciele handlowi, kierownicy zarządzający dostawami - to my Ania i Wojtek. Wszystko robimy "in house" - sami.

Wspieramy się pomocą teamu kucharzy, którzy pracują z nami od początku naszej działalności.


Sprawdźcie nas i nasze wyroby wkładamy w nie wiele pracy i pasji:

www.kluskagdynia.pl


www.facebook.com/KluskaGdynia

www.instagram.com/kluskagdynia/
thumb_bdd83cc_resize_1920_1080.pngthumb_3dd2078_resize_1920_1080.pngthumb_7556cde_resize_1920_1080.jpgthumb_2c4d283_resize_1920_1080.jpgthumb_aae9beb_resize_1920_1080.jpgthumb_fef35b2_resize_1920_1080.jpg

Regulamin komentowania

Wybierz nagrodę